Als jij een schoonmaakbedrijf in Haarlem nodig hebt, dan is het belangrijk dat deze jou met al je schoonmaakbenodigdheden kan helpen. En deze benodigdheden zijn afhankelijk van wat er in je gebouw gebeurt. Iemand die een kantoor wil laten schoonmaken heeft andere diensten nodig dan iemand die een fabriek leidt. Het is dus belangrijk dat je een schoonmaakbedrijf in Haarlem uitkiest die aan jouw specifieke eisen kan voldoen. Gelukkig zijn er voldoende specialisten die allerlei diensten aanbieden en hier lees je over de verschillende diensten waarmee schoonmaakbedrijven jou kunnen ontzorgen.

 

Standaard diensten van een schoonmaakbedrijf in Haarlem

De standaard diensten die de meeste schoonmaakbedrijven aanbieden hebben te maken met onderhoud. Je schakelt ze in om dagelijks bij je op locatie aanwezig te zijn met een x aantal schoonmakers. De hoeveelheid schoonmakers hangt af van hoe groot je bedrijf is en wat je wilt dat ze dagelijks doen. Vervolgens spreek je met het schoonmaakbedrijf in Haarlem af wat deze schoonmakers voor je gaan doen. Je kunt dan denken aan het reinigen van je sanitair, stofzuigen, stoffen en het schoonmaken van de keuken.

  •       Wat moet dagelijks schoongemaakt worden?
  •       Hoe vaak per dag moet dat worden schoongemaakt?
  •       Wanneer moet het worden schoongemaakt zodat er zo min mogelijk verstoring is van de dagelijkse werkzaamheden?

 

Periodieke diensten afsluiten

Nadat je met het schoonmaakbedrijf in Haarlem hebt afgesproken wat je wilt dat ze standaard voor je op locatie doen, zijn er ook periodieke diensten waarvoor je ze kunt gebruiken. Dit zijn de schoonmaakklussen die niet dagelijks gedaan hoeven te worden, maar die wel belangrijk zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het onderhouden van je tuin en buitengebied, het wassen van de ramen en het reinigen van de gevel. Je kunt in je contract laten opnemen dat het schoonmaakbedrijf in Haarlem je ramen elke maand wast, bijvoorbeeld, of de gevel elke 3 maanden onder handen neemt.

 

Extra opties

Nadat je invulling hebt gegeven aan de standaard- en de periodieke diensten, kun je gaan nadenken over extra opties die je aan je contact wilt laten toevoegen. Veel schoonmaakbedrijven bieden bijvoorbeeld een 24/7 spoedservice aan. Als er dan iets gemorst wordt dat direct moet worden schoongemaakt, dan staan ze snel bij je op de stoep om dat te doen. Een andere extra optie is het diep reinigen van je tapijt, bijvoorbeeld. Verschillende schoonmaakbedrijven bieden verschillende extra opties aan, dus dit is een mogelijkheid om een contract af te sluiten dat exact past bij wat je nodig hebt.

 

Betrouwbaar en vakkundig

Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat een schoonmaakbedrijf in Haarlem betrouwbaar is en vakkundig te werk gaat. Jij wilt elke dag binnen lopen en trots zijn op wat je ziet. Komen er onverwachts klanten op bezoek, dan hoef je je geen zorgen te maken over de staat van je gebouw. Een schone werkvloer stelt je medewerkers tevreden en zorgt ervoor dat je interieur langer goed blijft. Het een goed schoonmaakbedrijf in Haarlem heb je een hele zorg minder.

 

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak ontzorgt je en zorgt voor een heerlijk schone werkplek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *